Защо Меган Маркъл пропусна рождения ден на кралицата и как Кейт се възползва от това?

18:20, 22 апр 19 / Любопитно 25 1315 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вчера, 21 април, Елизабет Втора навърши 93 години. Празникът си е празник, но ангажиментите са си ангажименти и не търпят отлагане. Кралицата присъства на тържествена служба в църквата Сейнт Джордж в Уиндзор по случай католическия Великден.

Църковният празник съвпадна с личния на Елизабет Втора, голямата част от който тя прекара в компанията на повечето членове на кралския двор. Сред тях очаквано открояваме Зара и Майк Тиндал, принцовете Уилям и Хари и Кейт Мидълтън.

Меган Маркъл, която се очаква да роди след броени дни, не присъства на церемонията, което е напълно разбираемо. Все пак, още преди около месец излезе в отпуск по майчинство и се радва на спокойствие в последните дни на бременността.

А отсъствието на херцогинята на Съсекс отново ни дава повод да коментираме поведението на Мидълтън. Очевидно е, че тя сияе до своя съпруг и когато кралицата е наблизо. 

Кейт за пореден път ни изненада приятно с красив тоалет в светлосиньо, с който сме я виждали и преди. Него тя комбинира с шапка, която също не носи за пръв и последен път. Тя отново показа и страхотна форма, а в акцент на деня определено се превърна изтънченият поклон, който направи пред кралицата, пише Express.

Подобни поклони виждаме доста рядко и несъмнено правят впечатление. Можем да заключим, че този жест на уважение към кралицата за пореден път ни доказва, че Мидълтън е овладяла до съвършенство протокола и е все по-готова да застане до своя съпруг, когато му бъде отредена ролята на крал.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама