70-годишна жена не яде захар от 28 години и изглежда зашеметяващо

18:00, 19 апр 19 25 3521 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Захарта е навсякъде около нас. От любимите ни храни и напитки до витамините, които сме длъжни да примаме, захарта си е проправила път в почти всеки вид хранителен източник, който вкарваме в телата си, особено в западния свят.

Едва ли повечето от нас се замислят за тези неща, но след като прочетете историята на Каролин Хартц, ви гарантираме, че ще промените отношението си към храната и начина си на живот.

Каролин била от нормалните хора, които не обръщат внимание на количеството захар, което приемат, но успява да се научи да я изключи с напредването на възрастта си. Тя решава да премахне захарта от храненето си преди 30 години, а сега, на 70, изглежда невероятно и е много по-здрава от останалите мъже и жени на нейната възраст.

Тя всекидневно се сблъсква с такива хора, които не може да убеди във възрастта си. Това е причината да основе австралийската компания „SweetLife“, която използва като платформа, за да споделя историята си и да продава продукти без захар, надявайки се да насърчи колкото се може повече хора да живеят по нейния начин.

Каролин приписва красотата си колкото на нейното отношение, толкова и на режима си. Тя приема всеки ден за благословия, използва медитацията и благодарността в ежедневието си, което я прави една здрава 70-годишна жена. Но що се отнася до режима ѝ на хранене, Каролин смята, че премахването на захарта е най- доброто решение, което някога е взимала в живота си.

Важно е постоянството, а Каролин се придържа към същия режим за грижа на кожата, който използва откакто е на 17. Прочетете тук кои са нейните строги правила!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама