Какво никога да не носите, когато пътувате

20:00, 19 апр 19 / Любопитно 25 2176 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Зимата свърши. Време е за прераждане, преоткриване и пътуване. Най-лесно е да облечете първото, което ви дойде и да отпрашите към летището за поредния полет. Но Меган Маркъл секна тези ни прибързани решения и ни научи, че облеклото за път не трябва задължително да е грозно.

Ето нашият списък от 19 неща, които задължително трябва да изключите от багажа и облеклото си докато пътувате – изпробван е през годините!

Анцуг

Може ли да стигнем до окончателно решение по този въпрос? Приятелите не позволяват на приятелите си да пътуват с анцузи. Много често виждаме хора със сиви анцузи с фамилията на дупетата им. И първата мисъл, която ни изниква е „Да, удобно ти е, но не изглеждаш много готино. Това все пак е летище, не спортна зала!“

Силни парфюми

Всички обичаме хубавите аромати. Освен когато пътуваме в градския транспорт. Там естествената миризма е на почит, а ако е примесена с готвеното от сутринта, това е прекрасно. Да се върнем на парфюмите. Не трябва да експериментираме с тях по време на път. Уважавайте околните – може да имат алергии или да не са фенове на новия ви любим аромат. Това правило важи и за носенето на храна на такива места. Помислете си хубаво преди да си купите най- миризливата храна от лавката.

Провокативно облекло

Ставаме свидетели на това твърде често. Жени с огромни деколтета или супер изрязани панталонки, които едва прикриват задните им части. Ако родителите покриват очите на децата си, когато преминавате, вземете си бележка. И ако не сте сигурни какво да облечете, попитайте поне чичо Гугъл.

Вижте останалите съвети на H!News тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама