Манолова: Нямам намерение да сменям позицията си, но може да реша друго

13:40, 18 апр 19 / Политика 25 290 Topnovini
1

"Нямам никакво намерение да си сменям позицията, което обаче не означава, че в някакъв момент няма да реша друго", заяви в парламента омбудсманът Мая Манолова. От думите ѝ стана ясно, че не обмисля възможността да се кандидатира за кмет на София, каквото информация се тиражира в публичното пространство.

„Нямам такова решение“, категорична беше Манолова. Тя подчерта, че каквото и да е нейното решение след време, ще го обяви публично.

„Благодарих на парламента за възможността да работя за българските граждани. Това наистина ме прави щастлива и аз го върша от цялото си сърце, но това не означава, че не бих могла в даден момент да го правя и от друга позиция“, коментира общественият защитник, цитиран от БГНЕС.

Мая Манолова: Българските граждани имат огромни проблеми

Тя каза още, че високият ѝ рейтинг е резултат от работата на всички над 60 души екип, които работят в институцията и той не бива да се приписва персонално на нея. "Измерването на висок рейтинг създава страхове и подозрения у много хора. Знам също така, че те биха искали предварително да знаят имам ли някакви планове и намерения. Няма как да им кажа нещо, което не съм решила и няма как да ги информирам за нещо, което не знам", подчерта Манолова.

 

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани