Снимки на деня на 17.04.2019

12:10, 17 апр 19 25 4549 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Кулата на Световния Търговки център в Ню Йорк, Сащ , оцветена в цветовете на френското знаме, акт на солидарност във връзка с пожара в катедралата Нотердам.
Кадър от бейзболната среща на Хюстънските Астърс и Оклахонските Атлети във Оклахонд, Калифорния.
В залива на Тайланд се проведе сложна операция по спасяването на куче, пропаднало в нефтена платформа. На снимката откриваме щастливият завършек от акцията на тайландските работници.
Чешкият министър Андрей Бабиш се ръкува с виетнамския министър председател Нгуен Пук преди дипломатическата им среща в Прага, Чехия
Граждани присъстват на отбелязването на 58 годишнина от кубинската революция на Фидел Кастро.
Празненства във щата Уа, град Пангсанг по случай 30 годишнината от обявяването им за независим регион. Щата Уа обявява независимост на този ден 1989 година, но държава Мианмар не е признала суверинитета официално.
Кадър предоставен от Национално управление по въздухоплаване и изследване на космическото пространство, НАСА, представящ инженери, зареждащи товар в космическия кораб на ракетата Northrop Grumman Antares.
Гледка от реставрацията на Националният Театър в Панама сити, Панама.
Протест за солидарност към Асанж, основателя на Уикилийкс се проведе в Куйто, Еквадор . Протеста е организиран от симпатизантите на бившият еквадорски президент Рафаел Кореа.
Камбоджанците днес отбелязват 44 годишнина от началото на режима на комунистическата партия Кхмер Руж в Камбоджа, причинила един от най-големите геноциди в света. На снимката са показани жертвите на режима.
Кулата на Световния Търговки център в Ню Йорк, Сащ , оцветена в цветовете на френското знаме, акт на солидарност във връзка с пожара в катедралата Нотердам.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама