Netflix ще има свое списание

11:30, 13 апр 19 / Любопитно Сподели в: 25 492 Topnovini Автор: Topnovini
1

Вече очакваме какво ли не, когато стане дума за стрийминг платформи. Netflix не спират да ни изненадват с качествените си продукции, но ще видим как ще се справят с конкуренцията на Disney+.

Неведнъж сме говорили за това по колко милиарда харчат Netflix на година, за да създават оригинално съдържание, но филмите и сериалите изглежда не им стигат. Ето защо стрийминг платформата ще си има и списание.

Това не го очаквахме, но ни звучи доста яко, защото в Wide - както се очаква да се казва списанието, ще има снимки, статии и интервюта зад кулисите на филмите и сериалите на Netflix. Целта на изданието ще бъде да популяризира сериалите на компанията, като ще им помага и да се преборят за повече номинации и награди Еми.

Според Bloomberg, Netflix ще пусне списанието през юни, защото тогава започва и гласуването за номинациите. Очаква се то да бъде безплатно, а обемът му да надхвърля 100 страници. Не е ясно обаче как ще можем да се сдобием с копие и дали Wide ще излезе само в един брой, или ще бъде периодично.

Сподели в:
Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани