Джоди Комър – новият голям хамелеон на Холивуд

18:20, 12 апр 19 / Любопитно 25 1564 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Април месец ще бъде вълнуващ за всички любители на сериали. Определено няма да скучаем, защото стартира втори сезон на убийствено добрия Killing Eve. Ако все още не сте гледали първи, бързо поправете тази грешка, но не пропускайте да прочетете портрета на тази млада и обещаваща актриса, която е главно действащо лице в него.

На какво се дължи успехът на сериала? Според нас, без съмнение на Сандра О и Джоди Комър. И докато Сандра е добре позната на широката общественост, Джоди тепърва си проправя път към сърцата на феновете. Тя работи упорито, има необичаен талант и страхотна визия. Нека научим повече за нея.

26-годишната Джоди играе ролята на Виланел – хамелеон-убиец. Тя не пести средства в преследването на Ийв (Сандра О). И прави много повече от това да носи различни перуки и костюми.

Във всеки епизод тя има нова самоличност, а убедителността на образа й идва от това, че работи наистина много усърдно, за да го изгради.

"Това е сложен процес. Има битки, както и учене на нови езици. Не е като да се подготвяш за филм цяла една година и след това да знаеш перфектен руски. Получаваш сценария за новия епизод и виждаш, че трябва да говориш на френски. Ще ми бъде трудно да направя това, което Джоди прави. Тя има вроден нюх за тези неща, както и огромен талант", казва Сандра О.

И така, смело можем да твърдим, че Комър бързо се превръща в една от най-талантливите актриси на своето поколение.

Освен от огромния й талант, всички са запленени и от перфектната й кожа. Тенът на лицето й е като смесица от мляко и порцелан, не се шегуваме. Обожаваме да гледаме различните й гримаси. Тайната на перфектната й кожа? Слънцезащитен крем и просто ген.

Но Джоди не държи непременно винаги да изглежда красива. Тя може да бъде едновременно груба и пак да е хубава. И изглежда така, сякаш никак не е суетна и не държи на това.

Подробности за личността на Джоди научете тук!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама