Бен Афлек отново се раздели с приятелката си

11:20, 12 апр 19 / Любопитно 25 1333 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьорът Бен Афлек и приятелката му - продуцентката Линдзи Шукъс, отново са се разделили - по-малко от два месеца, след като подновиха романа си, съобщи "Контактмюзик", цитиран от БТА.

46-годишният Афлек и 38-годишната Шукъс се събраха отново миналия месец, след като преди около седем месеца се разделиха след едногодишна връзка. Двойката се разпадна през август миналата година, малко преди актьорът отново да постъпи в клиника, за да лекува алкохолизма си.

Сега неназовани източници, цитирани от списание "Пийпъл", разкриват, че въпреки шанса, който отново са си дали, Бен Афлек и Линдзи Шукъс са разбрали, че нещата помежду им няма да се получат и са решили да се разделят. Като основен фактор за раздялата им се посочва разстоянието, което ги дели.

"Линдзи има дете, бивш съпруг и работа в Ню Йорк, а семейството и работата на Бен са в Лос Анджелис. Макар да се обичат и уважават, те осъзнаха, че нещата помежду им няма да се получат. Въпреки това Бен и Линдзи ще запазят завинаги обичта си един към друг", разкриват източниците.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама