Пол Маккартни - хедлайнер на "Гластънбъри" догодина

18:40, 11 апр 19 / Любопитно 25 1169 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Легендарният музикант Пол Маккартни ще бъде хедлайнер на знаковия летен фестивал "Гластънбъри". Почитателите му обаче ще трябва да почакат, защото бившият бийтъл ще се изяви като водещ изпълнител догодина.

Сред потвърдените участници в тазгодишното издание на феста в Съмърсет, Англия, са грайм звездата Стормзи, "Кюър" и "Килърс". Основателят на проявата Майкъл Ийвис обаче изглежда по-загрижен за подбора на изпълнителите и има по-големи планове за 2020 г., когато ще бъде отбелязана 50-годишнината на Гластънбъри, предава БТА.

В интервю за Би Би Си Съмърсет Ийвис е загатнал, че бивш член на легендарната ливърпулска четворка "Бийтълс" ще озари сцената с присъствието си. "Пол е в много добра форма в момента", е заявил той.

Запитан дали това означава, че Маккартни ще се изяви на Гластънбъри, Майкъл Ийвис е отговорил: "Надявам се за 50-годишнината".

Намекът му идва скоро след като дъщеря му Емили Ийвис, която помага в организирането на фестивала, загатна, че две от най-големите имена в музиката са ангажирани за участие през 2020 г.

Според фестивалния сайт билетите за тазгодишното издание са разпродадени за рекордните 38 минути. Без съмнение със сър Пол Маккартни в афиша пропуските за проявата догодина ще бъдат разграбени за нула време.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама