Финализират сделката за нова магистрала в „Столичани в повече“

19:20, 11 апр 19 / Любопитно Сподели в: 25 288 Topnovini Автор: Topnovini
1
2
3
4
5
6

В „Столичани в повече“ в петък Пепи ще си вземе последната вноска „суджук“, за да финализира сделката за магистралата. Вероника и Кремена също ще поискат своята „награда“ за услугите, а тя ще излезе скъпа за Йордан и кмета. Рангел пък ще остане изненадан от документите, по които трябва да започне работа.

Отдадени на съревнованието за секретарската позиция в кметството на Извор, Славка и Гълъбина тотално ще загубят почва под краката си. Те ще споделят една с друга разочарованието от мъжете си и ежедневните тегоби, на които са подложени. Едни нови обувки ще ги накарат да се замислят за любовта, изневярата и твърдостта на характера.

Спас и Радко ще положат всички усилия, за да разработят лекарския кабинет. Те ще поканят гражданите на Извор на безплатни прегледи, а за оборудването ще им помогне една линейка. Междувременно, те няма да оставят отец Григорий безнаказан за измамата с къщата на Пацо. Попът ще трябва да се лиши от едно от малкото си удоволствия в тяхна полза.

Каква е връзката на Калоянов с Вероника, как държавните служители взимат подкуп, кога сексът изчезва от брака и кой е най-щастлив от приемите в общината? Какъв ще е първият случай на Спас в новия му кабинет и как можеш да затвориш устата на един лекар - в тринайстия сезон на „Столичани в повече“ по bTV.

Сподели в:
Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани