"Синдромът Пулев" стигна до Белгия, репортерка целуна колоездач

19:50, 10 апр 19 / Любопитно 25 1530 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нов случай на целувка между репортер и спортист, този път в Белгия. Действието се развива след края на Обиколката на Фландрия.

Журналистка прави интервю с местния колоездач Стайн Стеелс. В края на разговора им репортерката опитва да целуне спортиста по бузата от благодарност, но в този момент той решава да направи същото и устните им се срещат. Двамата остават изненадани от случилото се, отдръпват се, но в крайна сметка приемат целувката с усмивка.

В "Инстаграм" 34-годишната журналистка пусна въпросното видео и под него написа с чувство за хумор: "Скъпи, мога да обясня всичко". А малко след това Стеелс коментира под видеото в своя профил в една от социалните мрежи: "Нека не си губим излишно времето. Казвай колко пари ще ми вземеш".

Интересното е, че Стеелс се представя изключително слабо в състезанието, завършвайки на 110-о място, но заради случката става по-популярен дори от призьорите.

Белгийските медии нарекоха целувката "Синдромът Пулев", намеквайки за случая тази, която българския боксьор Кубрат Пулев отправи на репортерката Дженифър Равало, по известна като Кралицата на голото суши, след победата си над Богдан Дину в Коста Меса.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама