„Игра на тронове“ вдъхновява и феновете на татуси

16:40, 09 апр 19 / Любопитно 25 1133 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Игра на тронове" е сред най-обичаните телевизионни програми. И въпреки че предстоящите епизоди ще отбележат края на хитовата поредица, феновете не са готови да се разделят с любимите си персонажи. Именно това е причината особено актуални в момента да са татуировките, вдъхновени от сериала, пише вестник "Дейли стар", цитиран от БТА.

От платформата Tатуду, която дава възможност на потребителите да качват снимки на татуировките си, отбелязват бум на боди арта в стил "Игра на тронове".

Сред най-забележителните татуровки, които могат да се видят в платформата, са свръхреалистични портрети на персонажи като Джон Сноу, Денерис Таргариен и Аря Старк.

"С наближаването на последния сезон преданите фенове не искат да се примирят с мисълта за раздяла. Благодарение на невероятните предложения за татуировки, те могат да продължат историята и да носят любимите си герои със себе си навсякъде и завинаги. Чудесно е да наблюдаваме ентусиазма, с който нашите потребители резервират или споделят татуировки, вдъхновени от "Игра на тронове", казват от Татуду.

Излъчването на осмия и последен сезон на сериала ще започне по телевизия HBO на 14 април, припомня изданието.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама