Пролетните почивки на родните и чуждите звезди в снимки

20:00, 09 апр 19 / Любопитно 25 1457 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пътуването до екзотични дестинации е част от живота на много известни личности. Но въпреки това, през първите дни на пролетта рекорден брой звезди се впуснаха в предизвикателството да се надпреварват коя от тях ще качи най-готината снимка в Instagram.

Награда за най-добре планирано пътуване може да спечели Катрин Зита-Джоунс. Тя умело успя да съчетае натоварения си график с пролетната ваканция на децата си. И ето ги – усмихнати пред Лувъра в Париж или позиращи за снимка от покрива на Бурж Халифа в Дубай.

Известната готвачка Марта Стюарт се разходи до Палм Бийч, Флорида. Тя сподели, че се е наслаждавала на сутрешни разходки по пристанището, посетила е музей, хапвала си е вкусна печена царевица и такоси.

Оперната ни дива Соня Йончева позира щастливо-бременна под цъфнало дръвче в Баден-Баден. Нина Добрев пък съчета полезното с приятното. Тя посети Африка, където се включи към информационна кампания за спасяване на лъвовете. А Михаела Филева сбъдна още една своя мечта, като се разходи до Париж и посети Мулен Руж.

Вижте кои звезди къде избраха да почиват тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама