Ето как да спечелите нощувка в Лувъра

07:20, 13 апр 19 / Любопитно 25 466 Topnovini
1

Вероятно сме гледали все някой филм от поредицата "Нощ в музея" с Адам Сандлър. Ако е така, сигурно идеята да пренощуваме в някой музей ни изглежда като едно вълнуващо приключение, което малцина имат късмета да преживеят. А сега Airbnb ни дава тази възможност.

Да влезем в Лувъра тогава, когато всички вече са си тръгнали. Да имаме своя личен гид, който да ни разведе из произведенията на изкуството. Да вечеряме и да изпием няколко коктейла пред картината на Мона Лиза, където ще има изграден уютен хол.

А след това да се оттеглим в покоите си, които са позиционирани в емблематичната стъклена пирамида точно пред музея в Париж, в която е поставена още една, по-малка пирамида, гарантираща ни усамотение.

Вероятно не сме си е представяли подобна нощ. И това е разбираемо, защото за първи и единствен път някой ще получи разрешение за преживяване като това в рамките на Лувъра.

Сайтът, в който можем да резервираме всевъзможни места за спане на всевъзможни кътчета от света си партнира в Лувъра, за да предложи едно съвсем различно изживяване. За да се включим и ни е в надпреварата, трябва да дадем оригинален отговор на въпроса защо бихме били перфектните гости на Мoна Лиза, предава Daily Mail.

Състезанието е само част от инициативите, които Airbnb и Лувъра са ни подготвили. Съвсем скоро на сайта за резервации ще бъдат публикувани подробности и ще можем да запазим своето място за някое от уникалните преживявания.

Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани