Риана направи караоке на собствената си песен

18:00, 08 апр 19 / Любопитно 25 1372 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изминаха повече от три години, откакто Rihanna пусна последния си албум, и около година и половина, откакто издаде сингъл (и дори тогава, само като изпълнител на NERD "Lemon"). Във вторник вечерта по време на парти, посветено на марката Fenty Beauty в Лондон, Rihanna хвана микрофона за кратка, но впечатляваща караоке сесия, отбелязвайки първото си представление на живо след наградите Grammy през януари 2018.

Както се вижда от видеоклипове, заснети от присъстващите на събитието, и с вярно разгласяване от страна на феновете, не само пееше Rihanna на Brandy, също и на най-големия хит на Моника "The Boy Is Mine". Тя също се обедини с красивата YouTube-ърка Jackie Aina, и двете изпълниха хита "Rehab".

Rihanna също танцува заедно с Айна на песента "Wild Thoughts", колаборацията й с DJ Khaled, но не демонстрира живи вокали.

В продължение на месеци тя подсказва, че следващият й албум ще пристигне някъде през 2019 г. В своето интервю за Vogue през юни 2018 г. тя разкри, че следващият й албум ще бъде силно вдъхновен от реге музиката, а през август публикува няколко снимки и видеоклипове в историята на Instagram, които я показват пред микрофон, изглежда в студио за запис. Всъщност, караоке сесията във вторник вечер може просто да бъде най-новия от тези намеци към феновете. Пеенето на една десетилетна песен, когато светът е без дъх, очакващ нова музика от всякакъв вид, със сигурност е ход на майсторски ПР.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама