19-годишен демонстрира колко лесно е да лъжеш, че живееш луксозно в Instagram

10:45, 08 апр 19 / Любопитно 25 3880 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ако Уилям Текери беше жив, пред него щеше да се открие брилянтна възможност да напише продължeние на „Панаир на суетата“. Хората и преди са парадирали с възможностите си, но сега това се превръща в мания и дори болест. Маркови дрехи, скъпи коли, екзотични дестинации, бляскави партита – всичко в името на демонстрацията и завистта на околоните. Не всички имаме възможността да живеем такъв живот. Но се оказва, че не ни и трябва. В началото на януари влогърът от Лондон Байрън Дентън започва да качва снимки в Instagram, претендирайки, че е завидно богат инфлуенсър.

19-годишният младеж решил да проведе социален експеримент, за да види колко е лесно да подведе последователите си и как те биха реагирали на луксозния му начин на живот. Излиза, че социалната медия е по-опасна от дрога, а всичко може да стане реалност с няколко програми за редактиране на снимки.

Влогърът е познат сред почитателите си като „tbhbyron“. За експеримента се вдъхновил от друг свой Youtube “колега“ – Джордж Мейсън, който си спретнал фалшива ваканция в началото на годината.

Как Байрън е успял да направи експеримента реалност? Научете подробности тук!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама