Забраниха и на Тервел Пулев да се боксира в Калифорния

16:21, 05 апр 19 / Спорт 25 1162 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Тервел Пулев няма да може да се боксира на територията на щата Калифорния в следващите пет месеца заради счупената костица на лявата ръка. Според законодателството на щата, което се грижи за доброто здраве на спортистите, всеки боксьор, получил фрактура, се нуждае от минимум 180 дни за възстановяване.

На 24 март в зала "Хангара" в Коста Меса, Калифорния, Тервел Пулев постигна 13- ата си победа на професионалния ринг, побеждавайки по точки американеца Мич Уилямс.

В сайта boxrec.com е отбелязано, че братът на Кубрат Пулев няма право да се бие в Калифорния до 19 септември 2019 година.

В момента по-големият брат на Тервел - Кубрат, е с временно отнет лиценз за щата Калифорния заради станалата известна в цял свят целувка с репортерката Джени Суши. Американката и адвокатката й Глория Олред, която се е занимавала с редица дела за сексуален тормоз отвъд Океана, настояха за отнемане на лиценза на българския боксьор и определиха поведението му за "отвратително".

Кобрата с протестно писмо заради отнетия му лиценз в Калифорния

Какво знаем за топ адвокатката, която се изправя срещу Кобрата?

Пулев може да се състезава в други щати и в други страни, а окончателното решение на комисията в Калифорния ще стане ясно на 14 май. Тогава Кобрата трябва да се яви пред комисията, за да обясни действията си спрямо репортерката. Ако отговорният орган потвърди решението си, лицензът на Пулев ще бъде отнет за територията на САЩ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама