Замразиха лиценза на Кобрата

08:41, 29 мар 19 / Спорт 25 1820 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Щатската спортна комисия на Калифорния управлява състезания, в които хората от всеки пол са уважавани като състезатели, репортери и фенове", заяви говорителят на комисията Вероника Хармс пред BoxingScene.com. "За нас този инцидент е сериозен. Преди да бъде лицензиран за нов мач в Калифорния, боксьорът Кубрат Пулев трябва да се яви пред комисията и да демонстрира, че спазва тези принципи на уважение", допълва тя.

Това означава, че в момента лицензът на Пулев в Калифорния е замразен, пише "24 часа".

Кобрата: Прецених, че очаква не само целувка

Представители на промоутърската компания Top Rank, която подписа с Пулев през декември, отказаха коментар, за да могат да излязат фактите около случая. Следващото заседание на спортната комисия е на 14 май. Джени Равало, или Джени Суши, или Кралицата на голото суши, ще присъства на него заедно с адвокатката си Глория Олред.

Андреа защити Кубрат за целувката

Статутът на лиценза на Пулев е включен в дневния ред. Мачът на Кубрат бе първият в САЩ като професионалист. Като аматьор той се бие на световното в Чикаго през 2007 г. Ако лицензът му бъде отнет, той няма да може да се бие повече на американска територия заради новия устав на Асоциацията на боксовите комисии.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама