Зрелищна битка за оставане в Hell’s Kitchen между четирима номинирани

17:20, 04 апр 19 / Любопитно 25 1065 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Безпрецедентна битка за оставане в Hell’s Kitchen между четирима номинирани – Светлана, Петко, Цветелин и Николай. Един ще напусне завинаги Кухнята на Ада и кой ще бъде той, ще разберем довечера.

Преди това ще станем свидетели на небивал кулинарен дуел, който ще даде сериозно предимство на победителите. Вечерната резервация ще е наситена с амбициозни обещания, но и с адско напрежение, неочаквани обрати и изненадващи саботажи, драми с равиоли и сериозна паника в опит да се изпълни една специална поръчка от ВИП масата. Дали ще успеят сините и червените капитани да изведат отборите си до финал или ще са сериозна пречка пред желанието на шеф Виктор Ангелов да нахрани гостите на ресторанта, ще е ясно след броени часове.

Четворният кулинарен дуел на шеф Виктор Ангелов ще вдигне високо летвата пред номинираните и ще предизвика Светла, Петко, Цветелин и Николай да покажат перфектна координация и отборна игра в създаването на „любов в чиния“.

Дали двойката Петко и Цветелин или т. нар. ПеЦо, или Светлана и Николай ще успеят да се превърнат от противници в съюзници и да покажат своите кулинарни умения, като се доверят един на друг – предстои да разберем довечера в решаващия епизод на Hell’s Kitchen. Едно е сигурно обаче - победителите ще получат неочаквана награда, а загубилите сериозно ще се изпотят в битка за оставане в кулинарното шоу.

Вечерната резервация започва с амбициозни обещания и твърдата увереност на капитаните на двата отбора, че ще справят с напрежението и стреса, за да получат похвала от шеф Ангелов и от гостите на заведението. Дали това ще се случи обаче ще разберем довечера. Специалните гости на ресторанта ще предизвикат допълнително напрежение и стрес сред сините и червените в желанието си да се представят блестящо пред звездите. Този път ВИП гости на Hell’s Kitchen ще бъдат неповторимата Екатерина Евро, Азис и приятели, както и изключителната Милица Гладнишка със сестра си, актрисата и радио-водещ Богдана Трифонова със сина си и Зейнеб от „На Кафе“.

Специалната поръчка за виенски шницел от Азис обаче ще вдигне адреналина на максимум сред готвачите и ще предизвика топ готварските им умения. Но дали ще успеят да се справят?

Зрителите на Hell’s Kitchen и тази вечер ще станат свидетели на адското напрежение в Кухнята на Ада – ще има удари под кръста, обвинения в саботаж, изгонени от кухнята и разочарован шеф Ангелов. Кой ще заслужи адския гняв на шеф и ще изхвърчи завинаги от отбора на Hell’s Kitchen ще разберем тази вечер.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама