Филмовата версия на мюзикъла "Котки" ще излезе на екран на 20 декември

15:20, 04 апр 19 / Любопитно 25 938 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Студио "Юнивърсъл пикчърс" представи разнообразие от предстоящи продукции - от "Котки" до "Хобс и Шоу", на изложението СинемаКон в Лас Вегас, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Поради липсата на готови кадри от филмовата адаптация на мюзикъла "Котки" на Андрю Лойд Уебър, актрисата Дженифър Хъдсън очарова публиката с изпълнение на песента "Memory".

От студиото показаха кадри зад сцената и демонстрираха технологията, благодарение на която персонажите във филма се сдобиват с "най-съвършената котешка козина".

Филмовата версия на мюзикъла "Котки", режисирана от Том Хупър и с участието на Дженифър Хъдсън, Тейлър Суифт, Идрис Елба, Джуди Денч, Иън Маккелън, Джеймс Кордън, Ребъл Уилсън, ще излезе на екран на 20 декември.

Любимецът на публиката Дуейн "Скалата" Джонсън беше приветстван възторжено, представяйки новия трейлър от самостоятелния филм "Бързи и яростни: Хобс и Шоу" от популярната поредица "Бързи и яростни", в който си партнира с Джейсън Стейтъм.

Режисьорът Дани Бойл представи новия си филм "Вчера" за музикант, който се събужда след инцидент и открива, че никой освен него не помни "Бийтълс".

Публиката получи възможност да види и трейлъри от игралната версия на сериала "Имението Даунтън" и романтичната комедия "Last Christmas", вдъхновена от едноименната песен на Джордж Майкъл.

За холивудските студиа не е необичайно да започват презентациите си на изложението СинемаКон с промоционални видеа с бързо сменящи се кадри. С впечатляваща компилация от продукции като "Аватар", "Дедпул", "Играта на играчките", "Отмъстителите", "Х-Мен", "Бохемска рапсодия", компания "Дисни" демонстрира "обединен фронт", след като наскоро придоби "Туентиът сенчъри фокс", "Фокс сърчлайт" и "Блу скай стюдиос".

"Години наред стояхме на тази сцена като конкуренти. Сега е малко шокиращо да сме тук като колеги. Вълнуваме се обаче, че сме част от този невероятен екип", заяви вицепрезидентката на "Туентиът сенчъри фокс" Ема Уотс.

Уотс отбеляза, че въпреки съществените промени в киноиндустрията формулата за правене на добри филми остава същата, като сега за целта ще може да се разчита на "огромните ресурси" на "Дисни".

Катлийн Таф, която отговаря за дистрибуцията, заяви, че подборът на компанията за 2019 г. е "най-амбициозният досега" с продукции като "Отмъстителите: Краят", "Цар Лъв" и "Междузвездни войни: Епизод IX. Таф не пропусна да уведоми публиката, че от предстоящата презентация няма да научи нищо за деветия епизод от култовата космическа сага. Съобщението едва ли е изненадващо, тъй като "Дисни" обикновено "избухва" по темата на традиционните чествания на "Междузвездни войни", които тази година ще бъдат организирани между 11 и 15 април в Чикаго.

Презентацията на "Дисни" включваше също сцена от "Аладин" на Гай Ричи, кадри от "Х-Мен: Тъмния феникс" и "Форд срещу Ферари", както и първите 19 минути от "Играта на играчките 4".

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама