Netflix излиза с филм за Мерилин Монро

14:20, 04 апр 19 / Любопитно 25 3582 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мерилин Монро остава една от най-големите икони на Холивуд, а външният й вид още е вдъхновение за хиляди жени по света. Игрален филм за живота й, който да я представи в цялата й комплексност обаче, май липсва.

„Моята седмица с Мерилин"(2011г.) на Колин Кларк не успя да оправдае очакванията за пълнометражен филм, обхващащ живота и описващ персоната на иконичната актриса.

Телевизионните филми дори няма да ги броим. Netflix (разбира се!) ще запълнят тази дупка.

Каналът започва работа по Blonde - филм, базиран на едноименния роман на Джойс Каръл Оутс, който разказва за живота на Мерилин Монро. Книгата вече се е превръщала веднъж във филм, като ролята на актрисата се изпълнява от Попи Монтгомъри. Netflix обаче водят преговори да възложат тежката задача на свежото и не много популярно лице на Ана де Армас.

30-годишната кубинска актриса видяхме в "Блейд Рънър 2049" и нямаме търпение да я гледаме и в нещо друго. От снимките в Instagram профила й ни се струва, че има нужния чувствен потенциал да изиграе Мерилин. Режисьор на продукцията е Андрю Доминик ("Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд").

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама