Ричард Гиър и Хелън Мирън са най-красиво остаряващите знаменитости

17:40, 02 апр 19 / Любопитно 25 2332 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Не са малко знаменитостите, които се боят да остареят, които се опасяват, че възрастта ще сложи край на тяхната кариера. Има обаче звезди, които с годините все повече се разхубавяват. Такива са Ричард Гиър и Хелън Мирън, които бяха обявени за най-добре остаряващи знаменитости, съобщи "Mirror", позовавайки се на класация на шведска уелнес компания.

69-годишният Гиър е лидер сред мъжете. Малко след него се нареждат 66-годишният Лиам Нийсън и 65-годишният Пиърс Броснан.

Сн. ЕПА/БГНЕС

В петицата са успели да влязат още Арнолд Шварценегер, на 71 години, и Харисън Форд - на 76 години.

Сред жените 73-годишната носителка на Оскар - лейди Хелън Мирън заема първо място. Актрисата никога не се е притеснявала от възрастта си. Тя спокойно споделя селфита без грим и се появява в ефир в полупрозрачни блузи.

сн. ЕПА/БГНЕС

Мирън е следвана от 92-годишната кралица Елизабет Втора. Това е забавно съвпадение, тъй като една от най-известните роли на Мирън е превъплъщението й в ролята на кралицата във филм за принцеса Даяна.

Сн. Kensington Palace

На трето място е поставена 60-годишната Мадона. За разлика от кралица Елизабет Втора обаче, която никога не се е подлагала на пластични операции, поп-дивата не скрива, че се е опирала до помощта на скалпела, за да изглежда перфектно.

Петицата оформят кънтри певицата Доли Партън, която е на 73 години, и Шер - на 72 години.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама