Как да организирате хладилника си по време на диета?

11:00, 07 апр 19 / Здраве 25 600 Topnovini
1

Преди лятото е идеалното време за диети. Умът ви е само в хладилника и на всеки няколко минути се улавяте да отваряте вратата му. Ако вътре е пълно с полуфабрикати, сладки неща, суджуци, ликьори и т. н. нищо чудно, че ви е трудно да спазвате режим.

Необходимо в да организирате така рафтовете, че да работят за вас и вашето отслабване. Вижте няколко съвета.

Нарязани плодове

Веднага след като купите плодове, ги измийте и нарежете на кубчета опаковани. Поставете ги на места, които ще хващат окото ви всеки път, когато ви се дояде сладко и отворите хладилника.

Пригответе зеленчуците

Същото важи и за зеленчуците – мийте, режете, подредете в кутии, за да е готово всичко за консумация. Направете си миксове от салати, които лесно и бързо да хапвате на мига.

Обезмаслени продукти

Заменете всички млечни храни с такива, които са по-малко маслени. Изхвърлете плодовите млека – имате си обикновено мляко и торбички с плодове.

Заредете с протеини

Сьомга, пуешко, пилешко, яйца – те са ваш приятел по време на всяка една диета. Групирайте ги до вече нарязаните салати. Така лесно ще визуализирате цялото ядене и няма да се изкушавате от друго.

Изхвърлете алкохола и газираното

Нека не е пред очите ви постоянно. Дръжте вода и фреш в хладилника и дотам. Останалите питиета приберете на сухо и тъмно в някой долап, за който ще забравите, пише "Тялото".

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.