Борисов за апартаментите: Отнесохме си шамара

13:45, 31 мар 19 / Политика 25 1378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

,,Изборите за ЕП винаги са минавали под мотото, че Брюксел е далече от България, избираме едни скъпо платени чиновници и вотът не е важен. Само че за пакета "Мобилност" два бг гласа не стигнаха", заяви Бойко Борисов при представянето на кандидатите на ГЕРБ и СДС за ЕП. 
 
За БСП апартаментите не са проблем, те са свикнали да живеят в държавни резиденции, от 9 септември до днес. Вземаха всичко на хората, обяви премиерът. И призна: Лошо ни удариха и дали сме си сложили обица на ухото, голяма обица, отнесохме си шамара.

,,Между другото речта на Томислав Дончев ме впечатли", вметна Борисов. 

,,Внимателно, с чувство за вина, с чувство на гордост от свършената работа, да се работи", посъветва Борисов. Като им гледам листите на другите - с изключение на Сергей Станишев, те нямат компетенции за работа в Европа, коментира той. 

,,Забранявам да се вкарвате в говоренето на омразата", обърна се лидерът на партията към членовете. По думите му дори когато ГЕРБ греши, си понася наказанията.

"Не искам да сте кучки", каза Борисов по повод коментара на Елена Йончева. "Искам да сте истински", призова той.

Заедно ще успеем да постигнем резултати който ще надхвърли очакваните от злонамерените ни опоненти. Това обяви председателят на СДС Румен Христов след обявяване на Евролистата на коалицията между СДС и ГЕРБ.

Дано имаме щастието и търпението да се поздравим с победа с осем евродепутата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама