Том Круз е обявен за Бог от сциентоложката църква

10:20, 31 мар 19 / Свят 25 1625 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актрисата Леа Ремини, която е бивш член на сциентоложката църква и неин върл критик, заяви в интервю, че актьорът Том Круз е смятан за божество на сциентолозите. Американецът е член на сциентоложката църква, смятана от много хора за секта от години и винаги е защитавал нейните учения, предаде БТВ.

“В момента Круз е на втора позиция след настоящия лидер на сциентоложката църква Дейвид Мискавидж – спасителят на свободния свят”, обяснява Ремини в интервю. По думите й членовете на църквата, които са по-долен ранг, били задължени и поощрявани да гледат филмите на Том Круз множество пъти по кината, за да ги издигнат в бокс офис класацията.

Твърденията на Ремини, която години наред продуцира и води предаване за бивши членове на сциентоложката църква, бяха подкрепени и от бившия член на организацията Брий Мууд.

“Том Круз е бог за ниските рангове. Всеки път когато по кината има филм с него от църквата ни купуваха билети за прожекциите. Обикновено става въпрос за 500, 1000 или 2500 билета”, твърди Мууд.

Круз отказва да коментира каквото и да било за сциентоложката църква, на която е член от години. Осиновените му деца Изабела и Конър Круз също са членове на сциентоложката църква.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама