Ъпсурт "потвърдиха" раздялата

09:30, 30 мар 19 / Любопитно 25 1453 Topnovini

Една от най-коментираните теми в музикалния бизнес е “бъдещето” на група Ъпсурт. След седмици на спекулаци и догадки вече има яснота по казуса. На своето последно клубно участие в София, група Ъпсурт се състоеше от двама, а не от трима изпълнители - Ицо Хазарта и Бат Венци.

По време на цялото шоу, те нито за миг не коментираха, какво се случва с колегата им Буч. Нямаше дори и бегал намек или реплика за развоя на събитията. Абсолютно неверни се оказаха и “новините”, че Ицо Хазарта има забрана да изпълнява култовите хитове на групата. Момчетата буквално взривиха клуба с най-емблематичните песни на Ъпсурт. Цяла вечер с тях бяха и момичетата от балета им, както и вокалистката Мария Драгнева.

Един любопитен детайл обаче, ще отвори нова тема на полемика. Въпреки очакването на над 400 души, Ицо Хазарта да изпълни на живо своя тотален хит “Браво, господине” това не се случи. Каква е причината песента да не е включена, в предварително планирания репертоар не стана ясно.

Според коментари в социалните мрежи, Ицо Хазарта се готви за свой самостоятелен албум и солови изяви. Въпреки този факт обаче, Ъпсурт ще продължи да съществува, а интересът към тях е огромен. Това показва и справката за купените билети за предстоящият им голям концерт с рапър 100 Кила. Дали това ще е прощалната изява, на групата в оригинален състав, предстои да разберем.

 

1 коментар
Mihail 09:19, 31 мар 19

"Нямаше дори и бегал намек или реплика за развоя на събитията"...
Голяма мъка с правописа... "Бегал"
"Топ новини?!"

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!