Модел със синдром на Даун иска да стане ангел на Victoria’s Secret

17:40, 28 мар 19 / Любопитно 25 1421 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Маделин Стюарт е 22-годишно австралийско момиче и супермодел. Тя прави по 18 ревюта на сезон. Тя има милиони последователи в социалните мрежи, беше представена във „Vogue“, „Cosmopolitan“ и „The NY Times“.

Когато майка й я води на модно ревю през 2014 г., Маделин й казва, че ще стане модел. Мечтата й я насърчава да промени напълно начина си на живот и трансформацията е поразителна.

Отдадеността на Маделин скоро дава резултати и тя става професионален модел. Първата й поява на модния подиум е през 2015 г. Тя е първият в света модел със синдрома на Даун и списание Forbes я определя като "# 1 Game Changer". Тя е участвала в ревюта по време на Нюйоркската седмица на модата, Парижката седмица на модата и Лондонската седмица на модата.

„Тя не трябва да се подготвя. Тя е просто готова“, саподеля майката на Мади.

Младото момиче стана вдъхновение и модел за подражание за хиляди хора в Австралия и по света. "Само защото имате увреждане, не означава, че не можете да постигнете мечтите си", смята майка й.

„Тя е тук, за да промени света и обществото. Тя е тук, за да ни покаже, че хората със синдрома на Даун са красиви и че могат да станат успешни и известни", казва още майката.

Сега Маделин си е поставила нова цел - да стане първия ангел на Victoria’s Secret със синдром на Даун.

Гледайки решителността на това момиче и нейния хъс за успех, няма да бъдем много изненадани, ако един ден го видим на ревю на Victoria’s Secret. Никога не казвай никога.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама