Веселин срещу Лариса в дуел за оставане в Hell’s Kitchen

16:20, 28 мар 19 / Любопитно 25 935 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Веселин и Лариса ще премерят сили за оставането си в Hell’s Kitchen както в открит кулинарен дуел, така и с диригентската палка по време на решаващата вечерна резервация. Дали ще е достатъчно да впечатлят шеф Виктор Ангелов с готварските си умения или ще получат болезнен урок кое е онова качество в кухнята, което трябва да притежава добрия готвач, за да изведе отбора си към победа.

Ще узнаем защо мъжете и жените в Hell’s Kitchen ще се нуждаят от два пъти повече усилия, за да се справят успешно с вечерната резервация и кой е най-големият препъни камък по пътя към паса. Ще има истинско съревнование между майстори готвачи, неочаквани предизвикателства в кухнята, целувки и развълнувани женски сърца, пропуснати шансове, заслужени признания, но и един ще се раздели завинаги с Hell’s Kitchen. Кой ще бъде той ще разберем довечера от 21:00 часа в следващия епизод на кулинарното шоу по Нова телевизия.

Шеф Виктор Ангелов ще отвори най-напред „кутията на тайните“ за Веселин и Лариса и ще подложи на неочаквано изпитание своите готвачи. След това ще предизвика сериозно готварския им опит, за да провери кой е по-добрият. Ще има трикове с чушки и майсторски техники, но и липса на въображение и внимание към детайла. Отборите ще подкрепят сериозно двамата претенденти за победа, но дали те ще успеят да покажат най-доброто, на което са способни и ще направи ли това шеф Ангелов по-благосклонен ще разберем довечера.

Вечерната резервация ще е истинско предизвикателство за участниците в Hell’s Kitchen. За първи път професионалистите ще трябва да се справят с една специална детска поръчка от младите звезди в криминалната комедия „Господин Х и морето“, а присъствието в ресторанта на волейболиста Владо Николов ще развълнува сериозно женската половина в Кухнята на Ада.

И двата отбора ще покажат сериозно старание в кухнята, но дали Лариса и Веселин ще успеят да поведат своите към победа? Ще станем свидетели на сълзи и чувство за вина, ще има отказали се доброволно от отговорност в кухнята, ще има и такива, които ще въртят руля със здрава ръка и ще получат заслуженото одобрение, както на шеф Ангелов, така и на специалните гости на ресторанта. И на финала ще разберем кой е успял да се справи по-добре в решаващата битка за оставане в Кухнята на Ада – Лариса или Веселин. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама