Ново пролетно меню в Hell’s Kitchen

16:20, 26 мар 19 / Любопитно 25 367 Topnovini

Шеф Виктор Ангелов ще изправи претендентите за титлата „най-добър готвач“ във втория сезон на Hell’s Kitchen пред ново предизвикателство. Дали професионалистите ще успеят да се справят с новото пролетно меню на ресторанта или шеф Ангелов ще ги „довърши“ с куп клопки и още трудни готварски техники? Ще има изненадващи рокади, люти конфликти в кухнята и още един номиниран. А дали гостите на ресторанта ще останат гладни или все пак ще успеят да опитат новите ястия на шеф Ангелов, предстои да разберем довечера от 21:00 часа в новия епизод на Hell’s Kitchen България.

Дневното предизвикателство ще бъде сериозен урок по наблюдателност и концентрация, и професионалните готвачи болезнено ще разберат, че кулинарното изкуство изисква свръх съсредоточеност. Червените и сините ще се втурнат в сериозна напредпревара по бдителност и добра памет, но на чия страна ще се окаже късметът? Едно петно ще скара един от отборите, но ще предизвика искреното възхищение на шеф Ангелов. Ще видим както истински спектакъл в чиния, така и неподходящ подбор на продукти, а един отбор ще покаже, че за да си добър готвач трябва да имаш не ум в главата си, а компютър. Победителите ще сбъднат едва своя мечта и ще разберат какво се крие зад кулисите на „Като две капки вода“, а победените неподозирано ще бъдат пратени в деветия кръг на ада.

По време на вечерната резервация в Hell’s Kitchen шеф Виктор Ангелов ще вдигне още по-високо летвата и ще предизвика сериозно професионалните готвачи с новото си меню. Дали участниците ще успеят да се справят с трудните готварски техники или ще опънат нервите на шеф Ангелов до скъсване, ще разберем тази вечер.

Един ще се огъне, а друг ще намира кусури и всички ще са му виновни. Сини и червени ще стараят да оправдаят доверието на шеф Ангелов, но дали това ще нахрани гостите на ресторанта. Още повече, че за първи път в кухнята на Ада влизат и младоженци - Ивана и Мерал, участници във втория сезон на предаването „Женени от пръв поглед“. Ще видим неочаквана рокада, едно доверие няма да бъде оправдано, а доста чиини ще поемат път нагоре вместо към масите в ресторанта. А кой ще бъде следващият номиниран на финала ще разберем тази вечер.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!
Ключови думи