Джъстин Бийбър към феновете си: Ще се завърна към музиката с нов албум

15:20, 26 мар 19 / Любопитно 25 1026 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Канадският поп певец Джъстин Бийбър потвърди, че за известно време ще загърби музиката, за да разреши "дълбоко вкоренените" проблеми с психичното си здраве, съобщиха световните агенции, цитирани от БТА.

25-годишният изпълнител обеща на феновете си, че ще се завърне на музикалната сцена с дългоочакван нов албум. Това обаче няма да се случи твърде скоро, защото по думите му не иска да поднася на публиката си "половинчато шоу", защото тя заслужава повече.

"Прочетох доста съобщения, в които се казва, че искате албум. Ходих на турнета през целия си тийнейджърски живот, както и след като прехвърлих 20-те. Осъзнах, а и вие вероятно сте забелязали, че бях нещастен по време на последното турне, а вие не заслужавате това. Вие давате парите си, за да се забавлявате, а в края на концертната ми обиколка аз бях емоционално неспособен да ви дам това, което очаквате. Сега търся, оглеждам се, изпробвам, греша, както се случва с всички нас. На този етап съм фокусиран върху разрешаването на дълбоко вкоренени проблеми. Не искам да се сривам. Желая да запазя брака си и да бъда бащата, който искам да стана. Музиката е важна, но за мен на първо място са семейството и здравето ми", пише в Instagram Джъстин Бийбър, който наскоро се ожени за манекенката Хейли Болдуин.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама