Титанична надпревара между Ралица и Чилева за оставане в Hell’s Kitchen

14:20, 21 мар 19 / Любопитно 25 730 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Титанична кулинарна битка между две жени за оставането им в Hell’s Kitchen ще се разиграе тази вечер в ефира на Нова телевизия. Чилева и Ралица ще премерят сили открито и в края на решаващия за седмицата епизод ще стане ясно коя от двете ще напусне завинаги Кухнята на Ада. Двете дами трябва да впечатлят шеф Виктор Ангелов най-напред с готварски умения в директно състезание помежду си, а след това и като шеф диригенти в кухнята по време на вечерната резервация.

Какво им е приготвил шеф Ангелов, за да изпита уменията им ще разберем довечера, но ще има подмолни решения и съмнения за саботаж, открити предателства, женски крясъци и изненадващи похвали. Едновременно с това ще гледаме оспорвана битка между отбори за одобрението, както на шеф Ангелов, така и на гостите в ресторанта на Hell’s Kitchen.

Шеф Ангелов ще предизвика въображението и готварските умения на двете от най-сериозните претендентки за победа в Hell’s Kitchen с направата на ястие, което на пръв поглед не би ги затруднило. Ще успеят ли Чилева и Ралица да изпълнят изискванията му и да приготвят извънземните ястия, които очаква или идеите им ще бъдат прекалено авангардни? 

Предимството на победителя ще покаже сила на характера и смелост в откритата битка за оставане в Кухнята на Ада. Ще станем свидетели на решение, което за първи път участник ще вземе в Hell’s Kitchen България, но дали това ще е достатъчно, за да му осигури победата? Няма да бъдат пропуснати стратегически подмолни ходове и удари под кръста, както и използване на слабите страни на противника. И този път отборите ще се стараят да задоволят вкусовете на специалните гости на ресторанта – организаторът на световно известния формат „Нощ на звездите“ Енчо Кирязов, поп певеца Искрата и световно известната тенисистка Цвети Пиронкова.

Кой ще заслужи изненадващите похвали – Чилева или Ралица? Дали откритата война между тях ще покаже коя е по-добрата в кухнята или ще потопи цели отбори? Кой ще се справи по-добре с вечерната резервация и ще заслужи одобрението на шеф Ангелов, за да остане в шоуто - ще разберем тази вечер от 21:00 часа в Hell’s Kitchen по Нова телевизия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама