Църквата се отрича от отец Григорий в „Столичани в повече“

19:40, 21 мар 19 / Любопитно 25 538 Topnovini

В „Столичани в повече“ Рангел ще поеме на плещите си последствията от грешките на Спас и Радко. Арестувани за кражбата на колата на Пацо, те ще предизвикат вниманието не само на полицията и пресата, но и на Калоянов. А това може да се окаже пагубно за сделката с магистралата. Разбира се, Чаканови и Лютови ще подложат „децата“ на семеен съд, от който нама да излязат безнаказани. Оказали се в затруднено положение, 40-годишните мъже ще се обърнат за помощ към кмета.

Докато Рангел, Йордан и Пацо потушават медийни скандали и се опитват да преместят пътя, чиновникът Пепи ще се отдаде на забавления „до смърт“. Забавленията му ще объркат плановете на предприемачите, а кметът отново ще бъде на ръба да се откаже от сделката за милиони. Каква идея ще им „продаде“ секси инспекторката от строителния контрол Вероника срещу „една вечеря“, зрителите ще видят в петък от 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV.

Напрежението на Рангел ще се отрази и на Гълъбина. Тя ще се почувства обидена и недооценена, въпреки всички жертви в името на семейството. Но всичко има своите граници и тя ще обяви бойкот на мъжа си. Междувременно, Славка ще установи, че секретарската работа може да се окаже опасна и ще преосмисли стратегията си.

Мутри ще накарат отец Григорий да помоли Светия синод за финансова помощ, но църквата ще се отрече от партньорството с него. За капак, прясно засятата нива ще изгори мистериозно, а търговецът на тор ще си поиска парите. Как ще излезе попът от затрудненото положение.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!
Ключови думи