Ревност, скандали и първи любовни трепети в „Женени от пръв поглед“

17:20, 19 мар 19 / Любопитно 25 1002 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Палитра от емоции завладяват трите семейства в най-вълнуващия социален експеримент „Женени от пръв поглед“. Ново начало или преждевременен край очаква една от двойките в революционното документално риалити, проследете в новите епизоди във вторник и сряда.

Василена и Никифор категорично се превърнаха в най-обсъжданата двойка в предаването. Процесът на тяхното опознаване е хладен, като интервю за работа, а причините се крият в травми от миналото. Докато Никифор се опитва да стопи ледовете помежду им, Василена се дистанцира все по-усилено, а резултатът е налице - различията им не спират да се натрупват. Вечерта преди сватбеното пътуване между двамата младоженци избухва скандал, който оставя дълбок белег в единия от тях. Ще заминат ли на сватбено пътешествие въпреки разразилата се буря в отношенията им или това ще бъде краят на брака им, не пропускайте да разберете в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“.

В друг паралелен свят, връзката между най-зрялата двойка в телевизионния формат -Таня и Светозар се задълбочава все повече. Двамата посрещат още едно слънчево утро и без усилие взимат поредното семейно решение. Мир и хармония царят помежду им, а емоциите, които изпитват по време на пътуването им в Йордания, са може би първите трепети на любовта. Въпреки взаимното привличане обаче, Светозар има сериозни опасения относно своята съпруга. Какви са те и ще отблъснат ли Таня?

Бурните емоции не подминават Ивана и Мерал. Вълнуващото сватбено пътешествие до Мадрид разкрива колко различни са всъщност те. Младата и енергична Ивана любознателно изследва всяко кътче от испанската столица, но как успява това да събуди първите пристъпи на ревност в Мерал?

Ще успеят ли участниците да превъзмогнат различията си заедно и кой от тях вече е влюбен, вижте в новите епизоди на втори сезон на "Женени от пръв поглед", всеки вторник и сряда от 22:00 часа по Нова телевизия.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама