“Вкусните истории на Адриана Гюзелева“ – паста Карбонара

19:00, 19 мар 19 / Любопитно 25 718 Topnovini
снимка: Диляна Флорентин

Поканихме Адриана Гюзелева да завладее нашата кухня не защото е виртуозен шеф с няколко звезди Мишлен.

Адриана е италианката с български произход, в чиито вени тече хубаво вино, вкусна храна и dolce vita, а това е много по-важно от всяка перфектна рецепта.

С Ади е вкусно да се готви, да се говори, да се хапва, да се пие вино и да се разказват истории от истинския живот – да се живее!

Вижте видео урока как се прави оригинална паста Карбонара по римски, показана от прочутата оперна певица!

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!