Snapchat смята да пусне гейминг платформа през април

22:10, 15 мар 19 / Любопитно Сподели в: 25 434 Topnovini Автор: Topnovini
1

Snap, компанията майка на чат приложението Snapchat, планира през април да обяви старта на гейминг платформа за разработчици, пише онлайн изданието Cheddar, позовавайки се на свой източник, запознат с въпроса.

Книжата на компанията повишиха стойността си с близо 3 на сто преди старта на борсовия ден.

Платформата, която носи кодовото име „Project Cognac”, ще включва редица игри от външни разработчици, създадени да работят специално за приложението Snapchat, допълва материалът.

Новото начинение ще бъде представено в рамките на първото събиране на създатели на съдържание и партньори разработчици в Лос Анджелис, което ще се проведе на 4 април. Очаква се да бъдат обявени и други видео проекти, както  и повече оригинални предавания.

Още по тематаSnap обмисля промени в ключови функции на SnapchatSnapchat очаква продължаващ отлив на потребители
Уебсайтът за новини от технологичната индустрия The Information първи писа, че Snap работи по гейминг платформа, още през юни 2018 г.

От Snap са отказали да коментира въпроса.

Snapchat, което е популярно със своите изчезващи съобщения и забавни филтри, се бори с множество проблеми, откакто излезе на борсата през март 2017 г. Популярното приложение за споделяне на снимки и видео Instagram, което е собственост на Facebook, копира голяма част от ключовите функции на своя конкурент.

Спорен редизайн на Snapchat, който беше направ

Сподели в:
Ключови думи

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани