Приключи ли враждата между Кейт и Меган?

15:20, 12 мар 19 / Любопитно 25 1321 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Всички погледи бяха вперени в двете британски херцогини Кейт и Меган по време на честванията на Денят на Общността на нациите в Уестминстърското абатство. Двете се приветстваха радушно, прегърнаха се и се целунаха. Експерти по езика на тялото коментират пред "The Sun", заровиха ли томахавката съпругите на принцовете Уилям и Хари.

"Беше ясно, че Кейт и Меган ще покажат топло и приятелско отношение, за разлика от студенината, излъчена при последните им общи прояви", коментира експертката Джуди Джеймс.

След като Меган изглеждаше изолирана и срамежлива по време на отбелязването на 50 години от обявяването на Чарлз за принц на Уелс в Бъкингамския дворец, Джуди отбеляза забележителна промяна в езика на тялото на херцогинята на Съсекс.

"Кейт е тази, която направи първата крачка, както направи на Коледа, въпреки че Меган й отвърна с радост и чувство за хумор", добави Джеймс.

"Четиримата бяха загубили искрата на забавлението, която преди имаше между принцовете Уилям и Хари. Изглежда Меган опитва да възобнови този плам с широки, неподправени усмивки и оживен език на тялото", коментира експертката.

"Междувременно принц Хари и принц Уилям имаха по-безизразни изражения по време на церемонията. Позите, които са заели, предполагат нужда да бъдат пазени или самозащитни, а жените им си говореха и се смееха през тях, докато принцовете изглеждаха по-строги", коментира Джуди.

"Усмивката на Меган предполага истинско удоволствие, когато Кейт се навежда да я целуне", казва още Джеймс.

В британските издания месеци наред се разпространяваше слуха, че между двете херцогини цари неразбирателство. Според таблоидите Кейт се е отдръпнала от Меган още преди сватбата й с принц Хари. Причината за студенти им отношения било ужасното държание на Меган, което дори разплакало Мидълтън.

Двете херцогини успяха да впечатлят присъстващите с невероятни си визии - Меган, облечена в бяло, и Кейт - цялата в червено.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама