Д-р Стилянова с разкрита афера в „Откраднат живот: Любовта лекува“

17:20, 11 мар 19 / Любопитно 25 636 Шрифт:
Topnovini

Разрив между любими двойки и разкрития, които преобръщат съдбите на героите, ще последват в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“.

Тайната връзка на д-р Стилянова и Орлин ще бъде разкрита от доцент Захариев, а последствията ще изискват радикални действия. Д-р Хинова и доцент Мазов отново ще се изправят един срещу друг, но този път казусът ще бъде предизвикан от състоянието на Стаменова. В центъра на конфликта ще се озове Ина Фотева, която ще трябва да постави ултиматум за бъдещето на д-р Стаменова в болницата и справянето й с тежката зависимост. Нападение срещу Борис ще създаде кризисна ситуация с неясни последствия.

Неочаквано в операционната ще попадне Поли Грънчарова. Съпругата на Орлин обаче няма да присъства като пациент, а като анестезиолог – факт, който ще извади от зоната на комфорт д-р Стилянова. Проблемите между двете двойки ще назреят, а решенията за съвместното бъдеще ще бъдат неочаквани. Д-р Огнянова ще подкрепи д-р Табаков в критична ситуация с пациент. Постъпката й няма да остане незабелязана, а дали тя ще бъде начало на нови отношения между лекарите в „Св. Анастасия“ зрителите ще научат в предстоящите епизоди.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама