Актьорът Васил Драганов разкрива емоционални моменти в "Търси се"

18:00, 09 мар 19 / Любопитно 25 3226 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Обичаният комедиен актьор Васил Драганов ще бъде гост в следващото издание на ток шоуто „Търси се“ тази неделя от 11:00 часа по bTV. Водещите Меги и Нели ще разкрият много лични и емоционални моменти от живота му с помоща на най-близките му хора.

Първата изнедада за Васко ще бъде артистът и продуцент на „Столичани в повече“ и „Комиците и приятели“ – Любомир Нейков. Той ще признае, че едно от нещата, за които се възхищава на своя колега е уникалното му умение да запази детето в себе си. Любо ще отправи интересно предизвикателство към Васко.

За любовта с актьора и голямата му отдаденост към семейството емоционално ще разкаже неговата съпруга Андрея Драганова. „Той е моята половинка, човекът, на когото разчитам изцяло“, споделя тя. И ще признае, че за Васко семейството е над всичко. Затова полага огромно усилия тя и децата им да се чувствам добре.

„Още щом я видях усетих, че тя е моето момиче и я представих на майка ми“, казва пък Васко. Той ще сподели, че толкова много обича Андрея, че напоследък дори е станал доста ревнив.

Какъв е актьорът като баща ще разкажат неговите прекрасни деца – седмокласничката Любов и 5-годишният му син Давид. По какво се различа връзката му с дъщерята и сина – Васко ще разкрие в откровения разговор с Меги и Нели. За невероятните му качества като син ще говори майката на актьора – Люба. „Още от малък той ми помагаше във всичко и беше много самостоятелен. Колебаеше се дали да стане художник или актьор, но накрая избра актьорството“, споделя Люба.

За голямото си приятелство с Васко и партньорството си на сцената ще разкажат неговите колеги от Народния театър „Иван Вазов“ – Христо Терзиев и Павел Иванов. „Често пъти е много уморен от много ангажименти, но винаги играе на 100 процента. Обича да ни кани на гости в дома си, защото Васко е голям домошар и обожава времето прекарано със семейството си“, споделят актьорите.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама