Ожесточена битка за оставане в Hell’s Kitchen

17:20, 07 мар 19 / Любопитно 25 762 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изненадващи обрати, нетрадиционно готвене в кухнята, сърдити гости в ресторанта и уволнен. Това ще видят зрителите в днешния епизод на Hell’s Kitchen.

Двамата номинирани тази седмица са Чилева и Тихомиров, които ще се изправят в кулинарен дуел, при който дори няма да припарят в кухнята, а ще разчитат на кухненски аватари от ново поколение – Ларинатор 2019 и Пецатрон Прайм. Шокираща задача за двамата професионалисти, но по-добрият трябва да покаже, че умее да предава своите знания и умения и да бъде отличен ръководител в кухнята. „Ужас! По зле няма накъде“, както казва единият номиниран. Оспорвано и динамично ще бъде състезанието, а ние ще се забавляваме, ще учим заедно какво е гарам масала, миньонет, как се работи със сифон и какво е доматена пяна. Победителят обаче ще е само един и кой ще бъде той ще стане ясно довечера.

Вечерната резервация крие изненади и за двата отбора. Червените ще получат джакпота, но дали това ще им помогне? Дали мъжете отново ще покажат, че са добре смазана машина в кухнята?

ВИП гостите на ресторанта ще налеят допълнително масло в огъня на Hell’s Kitchen. Червените ще готвят за поп певицата Силвия Кацарова, дъщеря й Теди Кацарова и легендата Цветана Манева, заедно с нейния внук. Сините пък ще приготвят вечерята за тийн идола Гери Никол. Но дали няма да останат гладни и ще са първите гости, които сърдити и след истински скандал с младите готвачи ще напуснат ресторанта, ще разберем тази вечер от 21:00 часа. Но със сигурност ще видим подкосени мъжки крака, разтуптени сърца и много старание заради одобрението на една жена.


Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама