Любовта в „Бохемска рапсодия“ стана реалност - Рами Малек и Луси Бойнтън

10:20, 01 мар 19 / Любопитно 25 14915 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Луси Бойнтън и Рами Малек бяха една от най-ярките двойки на тазгодишните награди "Оскар". На тази тържествена вечер стана ясно, че двамата актьори са заедно.

Досега те бяха засичани заедно от началото на миналата година, но нямаше ясни доказателства, че са двойка.

Те се срещат на снимачната площадка на „Бохемската рапсодия“, където Бойнтън влиза в образа на Мери Остин, муза и любима на Фреди Меркюри.

За първи път са забелязани заедно през януари 2018 г. Това е първата им публична поява на парти, посветено на представянето на новата колекция на Алекса Чунг.

Месец по-късно Рами и Луси са на партито на Супер Боул в Минеаполис. Отново са забелязани заедно през март на представянето на колекцията на Миу Миу на Парижката седмица на модата. Нито Рами, нито Луси обаче показаха чувствата си тогава.

Едва през април "Ю Ес Уикли", позовавайки се на източник, близък на актьорите, изрази предположение, че Рами Малек и Луси Бойнтън са заедно. Тогава в статията се отбелязва, че Рами толкова се е влюбил, че я е посетил в Лондон.

През ноември 2018 г. Малек и Бойнтън се появяват отново на Губернаторските награди, но не показват признаци на романтични искри между тях.

До момента на "Оскар"-ите, когато преди да излезе на сцената, за да вдигне златната статуетка, Рами целуна горещо своята партньорка. На сцената той й благодари и я нарече свой съюзник и своя любов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама