Братята на Майкъл Джексън: Съмнителни герои започнаха да изпълзяват от тъмното

16:20, 28 фев 19 / Любопитно 25 1516 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Семейството на Майкъл Джексън добре осъзнавало, че старите обвинения срещу него за сексуален тормоз над деца рано или късно ще бъдат възобновени, пише Асошиейтед прес, цитирана от БТА.
 
Поради тази причина никой от близките му не бил твърде изненадан от "Да напуснеш Невърленд", новия филм на HBO, в който се дава думата на двама негови обвинители.

"Аз веднага си помислих - ето пак се започна", заяви най-големият брат на покойния Майкъл, Джаки Джексън, който понастоящем е на турне в Австралия. Съдържанието на новата документална лента не изненадало също братята му Тито и Марлон, нито племенника му Тадж.

Премиерата на филма се състоя на кинофестивала Сънданс и получи овации със ставане на крака от страна на публиката. В лентата две от жертвите на Краля на попмузиката, Уейд Робсън и Джеймс Сейфчък, разказват за сексуалните посегателства, които са изтърпели. Въпреки че години преди това, пред съда, те дадоха тотално оневиняващи показания за Джексън.

"През юни ще се навършат десет години от смъртта на Джако. Поводът е прекалено апетитен за медиите и нищо чудно, че съмнителни герои започнаха да изпълзяват от тъмното", коментират Джаки и членовете на семейството му.
 
Според тях една от най-големите слабости на филма е, че не е била изслушана и другата страна. Никой от клана Джексън не е бил потърсен за коментар относно възобновените обвинения от екрана срещу Майкъл.

"Така е много лесно. Джако не е жив да се защити, а нас не ни потърсиха създателите на филма, за да не ги опровергаем", заявява Тито.
 
В лентата "Да напуснеш Невърленд" режисьорът Дан Рийд дава думата единствено на споменатите две жертви и на членовете на техните семейства.

Марлон Джексън от своя страна посъветва всички зрители, преди да гледат филма, да си спомнят фактите. "Те са публично достояние и бяха изяснени многократно по време на съдебното дело срещу Майкъл. Фактите разказват една съвсем друга история в сравнение с тази, изложена във филма".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама