Лейди Гага разкри има ли любовна афера с Брадли Купър

12:20, 28 фев 19 / Любопитно 25 15869 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Заблудихме ви". Така Лейди Гага най-накрая коментира слуховете дали тя и актьорът Брадли Купър са се впуснали в любовна афера, докато работят върху общия им хитов филм „Роди се звезда“.

Певицата беше гост на вечерното шоу на Джими Кимъл и на въпроса му дали има нещо романтично между нея и Брадли заради медийния шум, тя се засмя и обяви социалните медии за "тоалетната на интернет", която е "безобидна" за попкултурата.

"Точно това искахме да видим", заяви Лейди Гага, когато Кимъл я попита за наситената химия между двамата. "Това е любовна песен. Този филм е любовна история и ние работихме толкова усилено", каза изпълнителката. 

Тя разказа колко усърдно и внимателно Брадли е режисирал и самото им изпълнение по време на "Оскар"-ите. Той е решил в началото на песента да се види как поставят пианото на сцената, да се осветли публиката, за да може да се вижда и да бъде заснета, а не само сцената с тях двамата. 

"Аз знаех, че той има визия за всичко, как точно да стане и знаеше много добре кое е най-добре за това изпълнение", коментира Гага. 

Тя даде пример и с музикалната легенда Тони Бенет, с който работи последните години. "През последните три години ръцете ми бяха увити около Тони Бенет - това е, което правите, когато пеете любовни песни", засмя се Гага, разсейвайки допълнително слуховете за любовна афера. 

Други приближени на Брадли Купър потвърждават, че той е искал да изглеждат толкова близки на сцената, за да се подчертае любовната история на филма. 

Но близостта им се превърна в скандал в Холивуд, като мнозина спекулираха, че той е изиграл голяма роля в  раздялата на Гага с годеника й Кристиан Карино.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама