Излагат снимки и реквизит от всички сезони на "Столичани в повече" и "Комиците"

15:20, 27 фев 19 / Любопитно 25 1987 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Феновете на "Столичани в повече" и "Комиците" ще имат възможност да да посетят безплатно специална изложба със снимки и реквизит от дългогодишната история на продукциите. Сред експонатите е монетата, за която се бореха героите в сериала, съкровището и бюста на премиера Бойко Борисов, съобщи Кръстьо Лафазанов пред bTV.

Изложбата отваря врати от днес до 27 март в Дом на културата "Искър" в квартал Дружба.

Лафазанов разкри още, че в новия сезон на "Столичани в повече" на персонажа му му предстои строеж на магистрала, но по какъв начин, с какви пари, къде ще отидат тези пари, тепърва ще видим.

„Моят герой решава да развива бизнес със садене на бял равнец, поне така казва, ама иска друго да посади, от което да изкарва повече пари”, сподели Ненчо Илчев.

Васил Драганов припомни, че в края на дванайсти сезон на „Столичани в повече“ Спас и Радко заминаха в чужбина при жените си. От 1 март в 21:00 часа им предстои голямо завръщане и развитие на героите в съвсем друга светлина. Имат сцена около една палатка, която му е любима и искрено ще забавлява зрителите.

Руслан Мъйнов пък сподели, че и той самият очаква с нетърпение старта на най-дълголетната комедийна поредица, за да си избере любимата реплика за сезона.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама