Какви подаръци получиха номинираните за "Оскар"?

13:20, 25 фев 19 / Любопитно 25 1447 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дори и да не спечелят награда, номинираните за "Оскар" в режисьорската и актьорските категории не остават с празни ръце. Тази година кошницата с подаръците им е за шестцифрена сума, съобщи вестник "Гардиън", цитиран от БТА.

Сред тях са няколко продукта с канабис - козметичен крем и масло, както и шоколадови трюфели. Предлага се и членство в клуб на приятелите на марихуаната. Продажбата на тези продукти е съвсем легална в Калифорния от миналата година.

Пътуване до Галапагоските острови и до Исландия с малък луксозен кораб са сред четирите почивки в пакета и вероятно най-скъпите подаръци.

На другия край на скалата е четка за тоалетна, която свети в тъмното. Производителите й гарантират, че е с антимиробни качества.

В кошницата с подаръци за звездите има също сесии с експерт по фобии, 15 чифта луксозни изкуствени мигли, безшумна помпа за кърма, каишка за куче и химикалка с камера, предложена от асоциацията за етично отношение към животните, с която да се заснемат дискретно всякакви прояви на лошо отношение. Включена е и картина от Риън Уилямс, портретист, специализирал в рисуването на кучета и котки.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама