Запотено селфи в сауната - новата мода сред звездите

18:20, 22 фев 19 / Любопитно 25 1153 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

През последните месеци все повече знаменитости споделят свои запотени снимки по бански. Местата, на които са ги направили, са сауните, коите посещават, пише "Дейли мейл".

Британската певица Рита Ора, британските манекенки Оливия Бъкланд и Искра Лорънс, американският модел Ашли Греъм, британската актриса Лиз Хърли, венецуелската танцьорка Карън Клифтън остават запотени в сауната, за да си направят перфектното селфи.

Световните знаменистости предпочитат инфрачервената сауна, която загрява мускулите не толкова стресиращо за тялото.

Традиционните сауни използват камъни или печка за загряване на водата и създават пара, която овлажнява помещението до температура от 80 до 100 градуса. Те загряват кожата, преди влажността и горещината да достигнат до мускулите и тъканите.

Инфрачервените сауни не са толкова горещи - достигат до 40 - 60 градуса и използват инфрачервена енергия за директно загряване на кожата и мускулите, без да нагряват въздуха около вас. Това означава, че посетителите им могат да прекарват повече време в релаксация и правене на снимки, без гримът им да се разтече.

Ползите за здравето от сауните включват освобождаване на токсините чрез потене, по-здрава и еластична кожа, загуба на тегло, засилена имунна система и облекчаване на болки в мускулите.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама