Принц Уилям за бащинството: Никога не е просто и ясно

19:40, 19 фев 19 / Любопитно 25 1163 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Херцогът на Кембридж посети две благотворителни организации в подкрепа на психичното здраве сред мъжете и даде практични съвети на участниците в курс по програмата "Бъдещ татко", съобщи сайтът "Ройълсентръл".
 
"Доста е притеснително, когато видим колко крехки са бебетата, когато се родят," каза той.

Принц Уилям засегна и практични въпроси от същността на бащинството и баланса между работа и родителски ангажимент, дори ежедневни трудности като смяната на пелени.

Като баща на три деца - принц Джордж (на пет години), принцеса Шарлот (на три години) и принц Луи (почти на годинка) - херцогът на Кембридж има солиден опит в отглеждането на деца.

"Никога не е просто и ясно", сподели Уилям.
 
Принцът посети и "The Lions Barber Collective" - международно обединение на специалисти в областта на мъжкото подстригване, което провежда кампания за превенция на самоубийствата.

Стилистите на мъжки прически преминават обучение, където научават как да откриват депресия или друго психично отклонение при клиентите и да ги насочат за компетентна помощ.

Кампанията "Heads Together" - в превод "Да помислим заедно" - е основана от херцога и херцогинята на Кембридж. В нея участват и херцогът и херцогинята на Съсекс. Целта на кампанията е да противодейства на заклеймяването на хората с психични отклонения и да промени начина на обсъждане на темата в обществото.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама