Влади Караджов от „Бригада Нов дом“ дава ценни съвети за лесни домашни ремонти

16:20, 15 фев 19 / Любопитно 25 7392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Бригадир Караджов от емблематичния социален проект на bTV ще дава ценни идеи за това как можем да направим домовете си по-уютни в рубриката „Съветите на „Бригада Нов дом“, която стартира на 20 февруари в ефира на радио N-JOY и bTV Radio. Всяка сряда майсторът-герой ще предлага на радиослушателите хитринки,  с които да спестят средства, усилия и време, докато сами подобряват средата, в която живеят.

В ефира на радиата майстор Караджов ще дава препоръки за подбора на материали и инструменти, ще разкрива техники, с които можем да улесним ежедневните поправки, ще разкрива тайни, от които всеки може да се възползва, дори да не е професионален строител. Слушателите ще разберат как без усилия могат да сменят тапетите, коя подова настилка е най-поджодяща за различните помещения в дома, как да предпазим семейството и съседите си от досадни аварии.

Седмица преди началото на 4-тия сезон на социалния проект на bTV, „Съветите на „Бригада Нов дом“ ще вдъхновят всеки да отдели малко време и със собствените си ръце да направи нещо красиво за близките си. Защото освен естетика, това носи и удовлетворение.

Друга любопитна новина отново е свързана с „Бригада Нов Дом“, но този път в центъра е любовта, а не ремонтът. Един от майсторите на Караджов – Васко, с прякор Жабчо, и една от самотните майки в предаването - Деси, се влюбиха и създадоха щастливо семейство. В началото Жабето не споделил с колегите си за трепетите на сърцето и те разбрали от социалните мрежи. Скоро след това последвала сватба, появата на „малката попова лъжичка“, кръстена на баща си и четворно кръщене.

Пред bTV Васко сподели за зараждането на любовта му към Деси. След като снимат епизод на „Бригада Нов дом“, неговите колеги му разказват за добро момиче с две деца. По това време той е разведен с майката на дъщеря си Веси, която живее в Лондон, и търси своята половинка. Решава да се обади на Деси и да я покани на среща. Двамата бързо преодоляват стеснителността си и поставят началото на едно голямо и задружно семейство. Васко признава, че е бил привлечен от добрината и силата й, възхитил се е на майката, която смело се бори за двете си деца, а Румен и Оги - обича като свои синове.   

Деси сподели, че още щом го е видяла, сърцето й е подсказало, че това е мъжът за нея и добрият баща за децата й. Преди да се появи в нейния живот, тя е била обект на насилие от предишния си мъж. След множество побоища и скандали, тя решава, че е по-добре да бъде самотен родител, но да отгледа малките в атмосфера на спокойствие и сигурност. Въпреки, че е била наплашена, тя не е оставила вярата в доброто да огасне. Тогава се е появила Мария Силвестър, „Бригада Нов дом“, а след тях - и любовта на живота й - Васко.

На кого ще подари нов старт в живота социалният проект на bTV и кави трогателни истории ще разкаже, зрителите ще видят от 28 февруари, точно в 21:00 часа в новите епизоди на „Бригада Нов дом“.

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама