Силни характери и изявени индивидуалисти ще готвят в „Кухнята на Ада“

18:20, 15 фев 19 / Любопитно 25 914 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

85% от мъжете в новия сезон на Hell’s Kitchen България са неженени, високи атлети с изявени мъжки интереси като лов, дрифт, футбол, и екстремни пътешествия, докато повечето от дамите в шоуто са със семейства и деца. Сред мъжете изключение от необвързаните прави екзотичният като произход и хоби участник, родом от Египет, който е баща на 5 деца и колекционира екзотични птици.

Всички участници имат завиден професионален опит като готвачи в престижни заведения в България и по света, като един от тях е готвил персонално за Джордж Буш и фамилията му, друг е работил рамо до рамо с Гордън Рамзи, а почти всеки от тях има за редовни клиенти български звезди - от Павел и Венци, през Папи Ханс и Фики Стораро до Васил Найденов и Калин Врачански.

Сред най-интересните ястия, приготвяни от участниците в ресторантите, за които са работили, са емулсия от суджук, биск от боб, бекон в кори от баница и тайландски сладолед с горгондзола. За сметка на това персоналните предпочитания на готвачите са твърдо свързани с българската кухня и простите, но сготвени с чувство ястия като мусака, пълнени чушки, свинско с праз и телешко варено.

След няколко дни интензивна подготовка, впечатленията на участниците от колегите им са полярни и варират от “трудни характери” и “изявени индивидуалисти” до “ние сме най-готиния екип, много по-добри от предишните”.

Това дава ясна заявка, че сезонът определено ще е драматичен, наситен с обрати и битки на характери, а работата на шеф Ангелов да създаде сплотени екипи с изявени лидери никак няма да е лесна.

100% от участниците определят шеф Ангелов като страхотен, изпълва ги с респект и желание да научат нещо от него. Именно неговата личност е и основният им мотив да влязат в Кухнята на Ада.

Другите два въпроса, на които дават единодушен отговор е, че за всички професионалната им мечта е да отворят собствен ресторант, в който да могат да изявят индивидуалността си като шеф-готвачи и всички до един са дошли с идеята да победят.

Сигурно обаче е, че победителят във втория сезон на Hell’s Kitchen България ще бъде само един, а надпреварата в адската кухня ще бъде истински гореща.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама