Антония Петрова позира за скицник за грим

19:40, 12 фев 19 / Любопитно 25 944 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Антония Петрова стана част от иновативен скицник за гримиране, благодарение на който редица ентусиасти тестват усета си с четката и пудрата.

"Научете се да гримирате, докато се забавлявате!
Той е дело на професионалиста в перманентния грим, много креативна личност и моя приятелка - Бисерка Петрова, на която аз лично се доверявам от години!“, написа екзалтирана Мис България 2009 в социалните мрежи.

Любопитният скицник всъщност се котира на пазара на цена от 24,90 лв от вече около два месеца. Той побира в себе си снимки на седем популярни дами, сред които Петрова и Мис България 2005 Роси Иванова. Кадрите представят единствено лицата на моделите, а върху тях всеки може да упражнява уменията си в нанасянето на макиажа.

Междувременно преди дни Петрова се похвали, че вече е върнала топ формата си от преди бременността. Само за две седмици чаровната блондинка успя да свали 11 килограма. „Извод: раждайте естествено, кърмете и се грижете пълноценно за децата си, така ще си върнете формата и без спорт и диети!“, категорична бе тя. Припомняме, че Антония даде живот на първородния си син Благовест навръх имения си ден на 17 януари.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама