Съд реши: Наоми Кембъл не заслужава тлъст хонорар за поява на бал

14:20, 12 фев 19 / Любопитно 25 1141 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британският супермодел Наоми Кембъл може да ходи на бал, но не и срещу петцифрена сума, гласи постановлението на съд в Германия, съобщи ДПА, цитирана от БТА.

Кембъл украсява с присъствието си бал в операта „Земпер" в град Дрезден през 2015 г. По-късно нейният агент иска 55 930 евро за кратката ѝ поява на бляскавото събитие.

Сега върховният съд е постановил, че организаторите не дължат заплащане на Наоми Кембъл, която остава на бала едва няколко минути, получава награда и се оттегля.

Според местен вестник организаторите първоначално предложили на Кембъл 47 000 евро за четиричасово присъствие. Супермоделът обаче остава на бала едва 20 минути, заради което ѝ е предложена сумата от 25 000 евро. Но агентът ѝ поискал 55 930 евро.

Впоследствие местен съд постановява, че организаторите не трябва да плащат нито цент на звездата - решение, подкрепено и на сегашната инстанция.

От „Земпер“ отбелязват, че това е първият път в историята на операта, в който се стига до съд, както и че ще продължат и занапред да се отнасят със звездите с почтеност и справедливост.

 

Напишете коментар
Коментари: 1
1 да се осъзнаят 21:05, 03 яну 21

Никой на екрана не заслужа хонорара си...Това са хора, които имитират, подиграват и обират обществото, за да го приковат вкъщи без пари да ги гледа и да си мечтае. Аз искам да живея собствения си живот, защото с грим и подходящи дрехи не съм по-грозна от тях. За мен звездите са на небето, а и вече с интернет всеки може да бъде известен. Голяма част от тези измислени звезди без грим и дрехи са смешни и са по-грозни от останалите хора...

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама